Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Verzekering afsluiten?

Bij AA Repair & Shop kunt u een verzekering afsluiten voor uw smartphone, laptop, tablet en andere elektronische apparaten. Met deze verzekering bent u gedekt tegen diefstal en wereldwijde schade, en dat al vanaf €6,99 per maandBekijk hier alle prijzen en voorwaarden.

Een groot voordeel van de verzekering bij AA Repair & Shop is dat u de reparaties kunt laten uitvoeren bij onze eigen winkel, wat u tijd bespaart. Bovendien kunt u met deze verzekering zowel nieuwe als refurbished apparaten laten verzekeren, en het maakt niet uit waar u ze gekocht heeft.

Of u nu een nieuwe smartphone heeft gekocht bij een ander bedrijf, of een refurbished laptop heeft aangeschaft, u kunt deze gewoon verzekeren bij AA Repair & Shop. Zo weet u zeker dat u goed gedekt bent tegen onverwachte schade of diefstal, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Met de verzekering bij AA Repair & Shop hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dure reparatiekosten of vervanging van uw apparaten. En dankzij de snelle en professionele service van AA Repair & Shop kunt u snel weer aan de slag met uw apparaat.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare verzekering voor uw elektronische apparaten, kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden bij AA Repair & Shop.

 

Bekijk hier de verschillen tussen Comfort en Comfort Plus

 

Bekijk hier de prijzen per categorie

Veelgestelde vragen

Hoe dien ik een schadeclaim in?

Dat kan via Mijn Harmony. Je kunt daar jouw verzekerde producten terugvinden en een claim indienen.

Waar vind ik mijn IMEI-nummer?

Dit vind je achter op het product of op de simkaart houder. Je kunt ook *#06# intoetsen en klik vervolgens op bellen. Het IMEI-nummer verschijnt dan in het beeldscherm.

Hoe zet ik de functie 'Find my iPhone' uit?

Ga op jouw iPhone naar ‘Instellingen’ -> ‘iCloud’ -> ‘Zoek mijn iPhone’. Hier kan je de functie aan- en uitzetten. Je hebt hiervoor het wachtwoord van jouw Apple ID nodig. Doet jouw iPhone het niet meer? Dan kan je via www.icloud.com ook het apparaat verwijderen uit de Cloud.

Moet ik een back-up maken?

Dat is zeer verstandig. Tijdens reparatie kan data namelijk gewist worden. Het kan ook zijn dat je een vervangend toestel krijgt. Let op: Een back-up maken doet het reparatiecentrum niet.

Kan ik gebruik maken van een leentoestel?

In ons pakket zit geen leentoestelservice.

Adresgegevens

  • Zwijnaardsesteenweg 62
  • 9000 Gent
  • België
  • BTW: BE0746410842
  • Professionele reparatie
  • Minimaal 6 maanden garantie
  • Beste kwaliteit, scherpste prijs!
Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!