Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

AA Repair & Shop – Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het uitvoeren van een reparatie aan uw smartphone, uw tablet of uw laptop? Voor al deze apparaten bent u bij AA Repair & Shop aan het juiste adres. In de afgelopen periode hebben wij al veel reparaties naar volle tevredenheid uit weten te voeren, waardoor wij veel ervaring op hebben weten te doen.

Bovendien zijn wij in staat om tal van reparaties uit te voeren. Wij repareren smartphones, wij repareren smart watches, wij repareren laptops, wij repareren game consoles en wij repareren tablets. Met dank aan ons uitgebreide kennisniveau zijn wij in staat om ook u te helpen met een gewenste reparatie.

Vakkundig, betrouwbaar & transparant

Dankzij geavanceerde apparatuur én de juiste mensen zijn wij in staat om allerlei reparaties uit te voeren. Ongeacht wat de problemen met uw device zijn, kunnen wij uw apparaat van een hoogwaardige herstelling voorzien.

Daarbij hechten wij veel waarde aan transparantie. Dit ziet u onder meer terug in het feit dat wij vooraf de kosten duidelijk aan u communiceren. U weet hierdoor vooraf waar u aan toe bent, waardoor u nooit bang hoeft te zijn voor onverwachte kosten.

Ondertussen proberen wij het ook zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Onder meer dankzij deze betrouwbaarheid, deze transparantie en deze dienstverlening hebben wij reeds veel mensen blij kunnen maken met een hoogwaardige reparatie.

Heeft u interesse?
Wilt u graag uw device door AA Repair & Shop laten repareren? Wij staan graag voor u klaar. U kunt bij onze winkel in Gent langskomen, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. U kunt onze winkel op werkdagen bereiken van 10.00 tot 18.30 uur op telefoonnummer 0467 00 20 49.

Daarnaast bent u ook nog in staat om via onze website een afspraak in te plannen. Wij zien u graag in onze winkel te Gent!

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!