Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Motorola Reparatie Gent

Is uw Motorola smartphone toe aan een reparatie? Dit is natuurlijk geen leuk moment. Daarom zorgen wij ervoor dat uw toestel zorgvuldig wordt gerepareerd met originele onderdelen. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw Motorola Repair in Gent uitvoeren.

Moto G100 XT2125
Moto G Pro XT2043
Moto G 5G
Moto G 5G Plus
Moto G5 Plus
Moto G5 5G Plus
Moto G4 Play
Moto G4 Plus
Moto G 3th 2015
Moto One Action
Moto One Vision
Moto One Macro
Moto One Zoom
Moto One Hyper
Moto G9 Plus
Moto G8 Plus
Moto G8 Power Lite
Moto G8 Power
Moto G7 Play
Moto G7 Power
Moto G7 Plus
Moto G6 Play
Moto G6 Plus

Motorola Reparatie Gent

Heb jij een Motorola gsm en is deze toe aan reparatie? Dat is erg vervelend maar je hoeft hier niet tegenop te zien. Bij ons kun je terecht voor verschillende reparaties die wij bijna altijd direct uit kunnen voeren. Op die manier kun jij dus gewoon bij ons in de winkel wachten tot je gsm weer helemaal hersteld is!

De reparaties

Al onze reparaties worden uitgevoerd door een professioneel team met genoeg ervaring. Ook werken wij altijd alleen maar met originele onderdelen en zorgen we ervoor dat alles zorgvuldig hersteld of vervangen wordt. Reparaties worden vrijwel altijd direct uitgevoerd. Is er een onderdeel niet op voorraad? Dan is de levertijd ongeveer één dag.

Het scherm van een gsm is erg kwetsbaar, deze wordt dan ook het meest herstelt. Hiervoor kun je ook online een afspraak bij ons maken door onder de benodigde reparatie op de knop ‘maak een afspraak’ te klikken. Heeft jouw gsm een andere reparatie nodig of weet je niet goed wat er mis is met je Motorola? Neem dan even contact met ons op en leg het verhaal aan ons uit. Op deze manier kunnen wij jou makkelijk helpen en aangeven of wij de gsm kunnen herstellen of niet. Andere reparaties kunnen zijn het vervangen van de batterij, het herstellen van de oplaadconnector, of het vervangen van de verschillende knoppen.

Contact opnemen

Contact met ons opnemen is heel makkelijk. Dit kun je doen door middel van het contactformulier dat je op onze website kunt vinden maar ook door ons een e-mail te sturen of even te bellen. Wil je bij ons binnen komen lopen zonder afspraak? Dat kan ook. Hou er dan alleen wel rekening mee dat het druk kan zijn in de winkel, en dat je misschien niet gelijk geholpen kunt worden. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur.