Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Apple IRP

 

LET OP: Om deze informatie te begrijpen adviseren wij u deze aandacht door te nemen. Informatie omtrent meldingen kan u vinden in het 2de deel van deze informatie.

AA Repair & Shop is geautoriseerd door Apple als Independent Repair Provider servicepunt. Dat wil zeggen dat we een kwalitatief bedrijf zijn met een zeer goede reputatie. Alsook bent u zeker dat onze techniekers de certificaten bezitten om aan Apple producten te mogen werken.

Als IRP hebben wij toegang (en bieden wij) dezelfde originele Apple onderdelen aan als Apple verkooppunten. Wij kunnen dan ook de officiële Apple diagnosetools en kalibratiesoftware gebruiken.

Wat dit nog beter maakt is dat wij niet dezelfde strenge richtlijnen hebben als geautoriseerde Apple Service Providers. Wij kunnen nog veel meer reparaties aanbieden zoals display vervanging, oplaadpoort vervanging, moederbord reparaties, enz… Bij ons zal u dus zo goed als nooit een nieuw toestel moeten kopen (tenzij ernstige schade). Wij zullen u dan ook altijd zo goed mogelijk adviseren in termen van een goeie financiële keuze te maken.

Apple POV:

Onafhankelijk reparatiepunt (AA Repair & Shop) is geen door Apple erkende reparatie provider maar een erkend onafhankelijk reparatie punt. Indien we een niet origineel onderdeel gebruiken stemt de klant daarmee in om geen originele onderdelen te gebruiken. Dat wil dan ook zeggen dat in geen enkel geval kan worden gewerkt onder de garantie van Apple. Wij zorgen na reparatie zelf voor de garantiedekking.

Melding bij gebruik niet originele onderdelen:

 

Situatie:

 

Batterij vervangen:

iPhone SE (2020), Xr, Xs, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max

Scherm vervangen: iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max

Achtercamera vervangen: iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 13 Mini, 13, 13 Pro, 13 Pro max

Bij gebruik van niet originele onderdelen (Niet via Apple IRP programma) zal er een melding worden getoond dat er niet kan gecontroleerd worden of dit een origineel onderdeel is van Apple zelf (ook al is het wel een origineel onderdeel).

Bij gebruik van originele onderdelen (wel via Apple IRP programma) zal er geen melding worden getoond (kalibratie met officiële Apple tools).

Bij situatie 1 wilt dit niet zeggen dat het toestel niet meer naar behoren zal werken, dit is puur een melding in het systeem omdat er geen kalibratie bij te pas is gekomen.

 

Apple IRP: Onafhankelijke reparatieverstrekker (AA Repair Comm V) is geen door Apple erkende serviceprovider, maar een erkend onafhankelijke reparateur. Indien het onderdeel geen 'genuine Apple' betreft, stemt de klant ermee in om voor reparatie gebruik te maken van niet-officiële of gebruikte Apple- onderdelen. Schade veroorzaakt door producten van derden kan worden uitgesloten van de Apple-garantie. Reparaties die worden uitgevoerd door een onafhankelijke reparatieverstrekker zijn uitgesloten van Apple’s garantie en de onafhankelijke reparatieverstrekker zorgt voor zijn eigen garantiedekking voor zijn reparatie.