Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Nokia Reparatie Gent

Heeft u Nokia Repair nodig in de omgeving Gent? Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer u niet bereikbaar of mobiel bent. Wij herstellen daarom uw Nokia terwijl u wacht. De onderdelen die wij gebruiken zijn altijd origineel zodat u verzekerd bent van een goed werkend toestel.

Nokia Reparatie Gent

Heeft jouw Nokia een reparatie nodig in de omgeving van Gent? Dat is bij ons mogelijk! Het is natuurlijk ontzettend vervelend wanneer jouw gsm niet meer werkt zoals hij hoort te werken. Gelukkig kun je in de meeste gevallen bij ons terecht voor het herstellen van je gsm. Vaak is het zelfs mogelijk te wachten totdat het toestel weer gemaakt is, zodat je daarna direct weer bereikbaar bent.

Uitvoeren van de reparaties

Wij kunnen reparaties aan verschillende types Nokia uitvoeren. Dit is mogelijk voor de types van 6.1 tot en met 9 Pureview. De meest voorkomende reparatie is het herstellen van het beeldscherm maar er zijn ook andere reparaties bij ons mogelijk. Je kunt hiervoor het beste even contact met ons opnemen en je probleem met ons bespreken. Op deze manier kunnen wij je direct vertellen of de reparatie bij ons mogelijk is. Bij deze reparaties kun je denken aan het vervangen van de camera, het herstellen van de oplaadconnector of het vervangen van de verschillende knoppen.

Wij werken altijd met originele onderdelen en binnen ons team zijn er enkel mensen werkzaam die professioneel werken en genoeg ervaring hebben. Je kan er dus vanuit gaan dat jouw gsm weer als nieuw is nadat deze bij ons is hersteld.

Contact opnemen

Wanneer het beeldscherm van je Nokia vervangen moet worden kun je dit het makkelijkste via de website aangeven. Zoek het juiste typenummer op en klik onder ‘scherm herstellen’ op de knop ‘maak een afspraak’. Hier vul je vervolgens een aantal gegevens in samen met de gewenste datum en de afspraak is gemaakt. Betreft het een andere reparatie of vervanging? Dan kun je ervoor kiezen contact op te nemen via het contactformulier op de website, via de e-mail of telefonisch. En wil je zonder afspraak bij ons langskomen? Dan kan dat van maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 18:30. Hou er dan alleen wel rekening mee dat het druk kan zijn en je niet direct geholpen kan worden.

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!