Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Sony Reparatie Gent

Staat uw model hier niet onder? Geen paniek! U kan ons mailen op info@aarepair.be of bellen naar 09 286 68 20 voor de mogelijkheden. 

Mobiel en bereikbaar zijn is tegenwoordig erg belangrijk. Heeft u uw Sony toestel laten vallen of werkt deze niet meer zoals het hoort? Wij voeren graag uw een Sony Repair voor u uit. Door middel van originele onderdelen en onze zorgvuldige reparatie kunt u direct weer gebruik maken van uw toestel.

Sony Reparatie Gent

Ben jij de trotse bezitter van een Sony gsm? Dan wil je natuurlijk dat deze altijd in topconditie is. Bereikbaar en mobiel zijn is erg belangrijk tegenwoordig dus wanneer jouw gsm kuren vertoont of is gevallen wil je dit zo snel mogelijk verhelpen. Gelukkig kunnen wij jou daar heel makkelijk bij helpen. Wij repareren verschillende gsm’s en meestal is het mogelijk bij ons in de zaak te wachten tot je gsm hersteld is, zodat jij gelijk weer gebruik kunt maken van je gsm.

Reparaties uitvoeren

Wij voeren verschillende reparaties uit voor alle Sony Xperia varianten. De meest voorkomende herstellingen hierbij zijn het vervangen van het scherm en het vervangen van de batterij. Zeker wanneer de gsm al wat ouder is kan de batterij slechter worden waardoor hij gedurende de dag sneller leegloopt. Door er een nieuwe batterij in te plaatsen is dit probleem verholpen. Deze twee herstellingen kunnen aangegeven worden op de website. Zoek het juiste type Sony op en klik daar op de knop ‘maak een afspraak’. Door hier wat gegevens in te vullen en een datum voor de afspraak, is alles geregeld. Weet je niet goed welk type Sony je hebt of welke reparatie je nodig hebt? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen. Samen kunnen wij dan kijken of een reparatie bij ons mogelijk is.

Wij werken met een vast, professioneel team die erg zorgvuldig werkt. Daarnaast werken wij ook altijd alleen maar met originele onderdelen zodat jij er zeker van bent dat je gsm na herstelling weer zo goed als nieuw is.

Een afspraak maken

Een afspraak maken is bij ons zo geregeld. Je kunt via de website contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook is het mogelijk dit te doen via de e-mail of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wil je bij ons langskomen zonder afspraak? Dat is ook mogelijk; wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:30 uur. Hou er dan echter wel rekening mee dat het druk kan zijn, en je misschien niet direct geholpen kunt worden.

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!