Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Oneplus Reparatie Gent

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is wanneer uw Oneplus toestel kapot is. Bij AA Repair herstellen wij uw toestel zorgvuldig met originele onderdelen. Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren. 

Oneplus Reparatie Gent

Als jouw gsm schade heeft waardoor hij niet meer naar behoren werkt is dat natuurlijk ontzettend vervelend. Je bent minder goed bereikbaar en de dingen die zo vanzelfsprekend lijken, kun je ineens niet meer uitvoeren. Gelukkig kunnen wij je daar heel makkelijk mee helpen. Wij kunnen jouw Oneplus herstellen zodat hij snel weer als nieuw is en jij weer goed bereikbaar bent.

Reparaties

Wij kunnen verschillende reparaties uitvoeren bij jouw Oneplus gsm. De twee meest voorkomende reparaties zijn het herstellen van het scherm en het vervangen van de batterij. Hiervoor kun je ook makkelijk bij de juiste telefoon aanklikken dat je een afspraak wilt maken. Op die manier is dat direct geregeld! Is er bij jouw gsm een andere herstelling nodig of weet je niet precies wat eraan mankeert? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen en het probleem aan ons voorleggen. Zo kunnen wij een idee krijgen van het probleem, en bepalen of wij je kunnen helpen en wat de kosten zijn.

Al onze reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen door een professioneel team en meestal kun je gewoon op je toestel wachten totdat hij klaar is. Hebben wij een onderdeel niet op voorraad? Dan zit er een levertijd op van één dag.

Een afspraak met ons maken

Zoals hierboven al is gezegd kun je bij de gewenste reparatie eenvoudig via de website een afspraak inplannen. Wanneer je dit niet wilt is het uiteraard ook mogelijk via het contactformulier, de e-mail of telefonisch contact met ons op te nemen. Liever gelijk bij ons in de zaak langskomen zonder dat er een afspraak is gemaakt? Ook dat is mogelijk. Hou er dan alleen wel rekening mee dat de kans bestaat dat wij je niet direct kunnen helpen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur.

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!