Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Wiko Reparatie Gent

Staat uw model hier niet onder? Geen paniek! U kan ons mailen op info@aarepair.be of bellen naar 09 286 68 20 voor de mogelijkheden. 

Welkom bij AA Repair & Shop, dé bestemming voor professionele Wiko smartphone reparaties in Gent! We begrijpen hoe belangrijk uw smartphone voor u is, en daarom zetten we ons in om uw toestel snel en efficiënt te repareren, zodat u weer kunt genieten van een perfect functionerende telefoon.

Onze getrainde technici hebben ruime ervaring in het repareren van Wiko smartphones en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de industrie. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een defecte batterij, een kapotte oplaadpoort of een ander hardwareprobleem, we staan voor u klaar om het probleem aan te pakken.

Een van de voordelen van het kiezen voor AA Repair & Shop is dat al onze klanten genieten van een royale garantie van 1 jaar op de uitgevoerde reparatie. Dit betekent dat u met een gerust hart uw Wiko smartphone aan ons kunt toevertrouwen, wetende dat we gebruikmaken van hoogwaardige onderdelen en vakmanschap.

Bij AA Repair & Shop begrijpen we ook dat uw tijd kostbaar is. Daarom streven we ernaar om de meeste herstellingen binnen het uur af te ronden. We willen dat u uw smartphone zo snel mogelijk terugkrijgt, zodat u weer verbonden kunt zijn met de wereld om u heen.

Naast de snelle reparaties en de garantie op onze diensten, staat klanttevredenheid centraal in alles wat we doen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. We willen dat u een positieve ervaring heeft bij AA Repair & Shop en dat u ons vertrouwt voor al uw toekomstige smartphone-reparaties.

Dus, als u een probleem heeft met uw geliefde Wiko smartphone, aarzel dan niet om bij AA Repair & Shop langs te komen in Gent. Wij zorgen ervoor dat uw smartphone weer als nieuw functioneert, met de garantie dat onze reparaties betrouwbaar en duurzaam zijn. Vertrouw op onze expertise en snelle service, en binnen de kortste keren staat u weer volledig in verbinding met de digitale wereld!

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!