Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

LG Reparatie Gent

Wij als LG Repair in Gent begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om goed bereikbaar en mobiel te zijn. Heeft u schade aan uw toestel? Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw LG Repair in Gent uitvoeren.

Wij maken gebruik van originele kwaliteits onderdelen waarmee wij alle herstellingen van uw LG kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen kunt u wachten op de reparatie zodat u zo snel mogelijk weer bereikbaar bent. 

LG Reparatie Gent

Heb jij een LG die toe is aan reparatie omdat hij gevallen is, waterschade heeft of één van de knoppen het niet meer goed doen? Dan kunnen wij jou daar gelukkig mee helpen. Door onze ervaring is het zelfs zo dat je meestal kunt wachten op je gsm totdat hij weer gemaakt is. Wij maken gebruik van originele onderdelen van perfecte kwaliteit zodat je er zeker van kunt zijn dat de gsm na het herstellen weer werkt zoals behoren.

Reparaties uitvoeren

Wij voeren reparaties uit voor de LG types V, Q en G. Weet je niet goed welke type je hebt, of dat wij ook herstellingen uit kunnen voeren voor het juiste type? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij dit voor je na kunnen kijken.

De meest voorkomende reparatie die wij uitvoeren is het herstellen van het beeldscherm. Het gebeurt al snel dat daar krassen op kunnen komen maar wanneer deze te diep zijn kunnen ze ervoor zorgen dat de hele gsm van binnen beschadigd raakt. Dit herstel is vrijwel altijd direct op te lossen als de benodigdheden op voorraad zijn. Is dit niet het geval? Dan is de levertijd ongeveer één werkdag.

Andere reparaties, zoals het vervangen van de verschillende knoppen, het repareren van de camera of het herstellen van de oplaadconnector kunnen in de meeste gevallen ook uitgevoerd worden. Je kunt het beste even contact met ons opnemen om hiervoor de mogelijkheden voor te bespreken.

Ook voor verschillende andere reparaties kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld een laptop reparatie of een reparatie aan uw iphone.

Contact opnemen

Contact opnemen met ons gaat heel makkelijk. Dit kan via het contactformulier op de website maar ook via de e-mail of telefoon. Daarnaast is het ook mogelijk om onder de benodigde reparatie aan te klikken dat je een afspraak wilt maken. Door een aantal gegevens in te vullen en de juiste datum waarop je wilt langskomen is dit zo gebeurt. Wil je liever bij ons in de zaak langskomen om je probleem te bespreken? Dat kan ook! Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!