Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Xiaomi Reparatie Gent

Het is zeer vervelend als uw Xiaomi smartphone kapot is. Bij AA Repair repareren wij uw toestel vakkundig met originele onderdelen. Met jaren ervaring zorgen wij ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw toestel repareren.

Mi 11 Pro
Mi 11 Lite
Mi 10T Pro
Mi 10 Pro
Mi 10 Lite
Mi 9T Pro
Mi 8 Lite
Mi A2 Lite
Mi Note 2
Mi Note 10
Mi Note 10 Pro
Mi Note 10 Lite
Mi Mix 2S
Pocophone F1
Poco F2 Pro
Redmi Note 4X
Redmi Note 4
Redmi Note 5
Redmi Note 5A
Redmi Note 5A Prime
Redmi Note 6 Pro
Redmi Note 7
Redmi Note 8
Redmi Note 8T
Redmi Note 8 Pro
Redmi Note 11 Pro
Redmi Note 11 Pro 5G
Redmi 5 Plus

Xiaomi Reparatie Gent

Ben jij in het bezit van een Xiaomi Redmi of Mi en vertoont deze kuren of is er zichtbare schade aan de gsm? Dan wil je natuurlijk dat dit zo snel mogelijk weer verholpen wordt zodat jij ook weer goed bereikbaar bent. Gelukkig kunnen wij jou daarbij helpen!

Reparaties die wij uit kunnen voeren

Er zijn verschillende reparaties die wij bij jouw gsm uit kunnen voeren. Het meest voorkomende probleem is een kapot of gebarsten scherm. Gelukkig is dit bij ons zo weer hersteld zodat jij weer optimaal van je gsm kunt genieten. Maar er zijn natuurlijk ook andere herstellingen die wij uit kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan het repareren van de camera of de verschillende knoppen maar ook het vervangen van de oplaadconnector bijvoorbeeld.

Wanneer het scherm van jouw Xiaomi vervangen moet worden kun je dit bij het juiste type op de website aangeven. Je klikt dan op de knop ‘maak een afspraak, vult een aantal gegevens in en een datum. Zo simpel is het! Gaat het om een andere reparatie of weet je niet goed wat er mis is met jouw gsm? Dan kun je het beste even contact met ons opnemen en het probleem aan ons voorleggen.

Wij werken altijd met nieuwe, originele onderdelen en de herstellingen worden altijd uitgevoerd door professionele mensen met genoeg ervaring. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw gsm zorgvuldig hersteld wordt en je snel weer gebruik kunt maken van je gsm.

Afspraak maken

Een afspraak maken is bij ons zo gebeurd. We hebben een contactformulier op de website staan die je in kunt vullen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen via de e-mail of de telefoon contact met ons op te nemen. Wil je liever langskomen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:30 uur.