Openingsuren
Ma-Vri 10-8:30 / Za 10-17
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Laptop herstel bij AA Repair in Gent!

Ergert u zich aan uw laptop omdat deze traag is, of niet meer (helemaal) werkt? Geen zorgen. Wij kunnen u met elk laptop herstel helpen. Onze hersteller repareert uw laptop in de meeste gevallen binnen het uur en u heeft 12 maanden garantie op de reparatie en onderdelen. Zo kunt u na uw laptop herstel snel weer aan het werk! Tevens zorgen we ervoor dat uw gegevens behouden blijven. Deze gegevens worden niet bekeken en zeker niet gedeeld met andere partijen! Maak een afspraak voor uw laptop herstel of neem contact op voor meer informatie. Eén telefoontje naar AA Repair en uw problemen worden opgelost.

Kwalitatieve laptop herstellingen

Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig een laptop. Dankzij het compacte formaat wordt een laptop overal mee naar toe genomen. Hierdoor neemt de kans op schade aan uw laptop ook toe. Als uw laptop beschadigt, hoeft u deze in veel gevallen gelukkig niet direct te vervangen. Het is immers vaak mogelijk om uw laptop te repareren. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van laptops en gebruikt geavanceerde apparatuur. Hierdoor kunnen wij bijna iedere schade aan laptops verhelpen. Onder andere de onderstaande reparaties kunnen worden uitgevoerd:

  • Het scherm herstellen
  • Het toetsenbord repareren
  • Waterschade verhelpen
  • De batterij vervangen
  • Software installeren
  • Hardware installeren
  • Virussen verwijderen
  • Herinstallatie
  • Moederbord herstelling

Snel een werkende laptop

Een kapotte laptop kan u grote problemen opleveren, vooral als u deze gebruikt voor werk of uw opleiding. Bij laptops die voor werk worden gebruikt, kost elk verloren uur geld. Als u beroep doet op de dienstverlening van ons kunt u rekenen op een snelle reparatie. De meeste problemen kunnen verholpen worden binnen 60 minuten.

12 maanden garantie op de onderdelen en herstelling

Wij zijn er zeker van dat uw laptop vakkundig wordt hersteld, daarom ontvangt u 12 maanden garantie op zowel de reparatie als de onderdelen. Mocht er onverhoopt iets met uw laptop gebeuren, dan kan dit in de meeste gevallen dus eenvoudig worden opgelost.

Laptop herstel nodig?

Plan een afspraak in, AA Repair reageert doorgaans binnen 60 minuten.
Bel ons 0467 00 20 49, AA Repair is telefonisch bereikbaar van 10:00-18:30