Openingsuren
ma - zat | 10:00 - 18:30
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

10 tips om je iPhone-batterijduur te verlengen

Met deze 10 tips kunnen we de batterijduur verlengen. Tips waar je waarschijnlijk nog nooit aan had gedacht. Van pushberichten Uitschakelen tot netwerkinstellingen opnieuw instellen.

Check onze 10 tips voor een langere iPhone batterijduur:

 1. Energiebesparingsmodus: Schakel deze modus in als je echt in problemen zit. Je kan deze ook altijd laten aanstaan om het cpu verbruik te verminderen en zo batterij te besparen.
 2. Bluetooth: Schakel Bluetooth altijd uit als je het niet nodig hebt. Dit kan je doen via Instellingen > Bluetooth. Anders zal het toestel constant naar verbindingen zoeken en dat is opnieuw niet goed voor de batterij.
 3. Helderheid: Het scherm is dé boosdoener in je iPhone. Zet de helderheid van het scherm een stukje lager via Instellingen > Beeldscherm en helderheid. Je kan dit ook sneller doen via het bedieningspaneel.iphone batterijduur verlengen
 4. Pushmail: Het is niet nodig om emails  binnen te krijgen op het moment dat ze zijn verzonden? Schakel pushmail uit en kies voor elke 15 minuten ophalen. Dit doe jevia Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Nieuwe gegevens > Elke 15 minuten.
 5. Niet storen: Zet de iPhone op Niet storen als je aan het sporten bent en toch geen tijd hebt om de iPhone te gebruiken. Dat zorgt ervoor dat het scherm niet telkens aan gaat bij een notificatie.
 6. Push-berichten: er zijn apps die constant pushberichten sturen. De niet belangrijke apps zoals spelletjes schakel je dan beter uit. Dit doe als je volgt: Instellingen > Berichtgeving. 

  pushberichten uitschakelen iphone

 7. Ververs apps op achtergrond: Sommige apps halen op de achtergrond constant updates op. Dit is ook een energievreter . Schakel deze uit via: Algemeen > Ververs apps op achtergrond. 
 8. Zorgvuldig opladen: Zorg dat je altijd een kabel gebruikt die MFI (Made For iPhone) gecertificeerd is. Dit hoeven geen Apple kabels te zijn, er zijn betere alternatieven op de markt die veel sterker zijn en langer zullen meegaan.
 9. Mobiel intenet: De grote boosdoener, schakel deze uit als je op een WIFI verbinding zit. Ook thuis is dit niet nodig om aan te laten staan.
 10. Herstarten: Start de telefoon ’s avond eens opnieuw op om alle apps die aanstonden uit te schakelen. Dit zal het RAM geheugen te goed doen.

Hopelijk kunnen deze tips je helpen om wat batterij te besparen. Helpen deze tips echter niet dan bekijk je best eens de Batterijconditie bij je Instellingen -> Batterij. Dan kan je zien of je batterij aan vervanging toe is of niet. Heeft je toestel minder dan 85% capaciteit dan is het tijd voor een iPhone reparatie batterij vervangen bij AA Repair in Gent.

batterij conditie iPhone

Leave Comments

*Required Field
*
*
*