Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Motorola Reparatie Gent

Is uw Motorola smartphone toe aan een reparatie? Dit is natuurlijk geen leuk moment. Daarom zorgen wij ervoor dat uw toestel zorgvuldig wordt gerepareerd met originele onderdelen. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw Motorola Repair in Gent uitvoeren.

Motorola Reparatie Gent

Heb jij een Motorola gsm en is deze toe aan reparatie? Dat is erg vervelend maar je hoeft hier niet tegenop te zien. Bij ons kun je terecht voor verschillende reparaties die wij bijna altijd direct uit kunnen voeren. Op die manier kun jij dus gewoon bij ons in de winkel wachten tot je gsm weer helemaal hersteld is!

De reparaties

Al onze reparaties worden uitgevoerd door een professioneel team met genoeg ervaring. Ook werken wij altijd alleen maar met originele onderdelen en zorgen we ervoor dat alles zorgvuldig hersteld of vervangen wordt. Reparaties worden vrijwel altijd direct uitgevoerd. Is er een onderdeel niet op voorraad? Dan is de levertijd ongeveer één dag.

Het scherm van een gsm is erg kwetsbaar, deze wordt dan ook het meest herstelt. Hiervoor kun je ook online een afspraak bij ons maken door onder de benodigde reparatie op de knop ‘maak een afspraak’ te klikken. Heeft jouw gsm een andere reparatie nodig of weet je niet goed wat er mis is met je Motorola? Neem dan even contact met ons op en leg het verhaal aan ons uit. Op deze manier kunnen wij jou makkelijk helpen en aangeven of wij de gsm kunnen herstellen of niet. Andere reparaties kunnen zijn het vervangen van de batterij, het herstellen van de oplaadconnector, of het vervangen van de verschillende knoppen.

Contact opnemen

Contact met ons opnemen is heel makkelijk. Dit kun je doen door middel van het contactformulier dat je op onze website kunt vinden maar ook door ons een e-mail te sturen of even te bellen. Wil je bij ons binnen komen lopen zonder afspraak? Dat kan ook. Hou er dan alleen wel rekening mee dat het druk kan zijn in de winkel, en dat je misschien niet gelijk geholpen kunt worden. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 uur tot 18:30 uur.

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!