Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!

Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70
Mail ons
info@aarepair.be
Bel ons op
+32 09 496 31 70

Smartphone reparatie Gent

Een leven zonder een smartphone is eigenlijk niet meer voor te stellen. Dankzij een smartphone kunt u in contact blijven met vrienden, met familie en ook op zakelijk vlak heeft een smartphone een absolute meerwaarde. Ondertussen zorgt een smartphone ook nog voor het nodige vermaak, onder meer door de vele spelletjes en social media kanalen.

 

Maakt u ook graag gebruik van uw smartphone? Dan zit u absoluut niet te wachten op een beschadiging of defect aan uw smartphone. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje, waardoor u altijd te maken kunt krijgen met een defect. Voor een hoogwaardige smartphone reparatie te Gent bent u gelukkig bij AA Repair aan het juiste adres!

 

Welke smartphones kunnen wij repareren?

Van welk merk is uw smartphone? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk niet van groot belang, aangezien wij nagenoeg alle merken kunnen repareren. De smartphones van Apple, Samsung, Huawei, Oneplus, Google, Xiaomi, Motorola, Sony, LG en Nokia hebben géén geheimen meer voor ons. Voor een herstelling van een smartphone van één van deze merken kunt u bij AA Repair terecht!

 

Ook het soort reparatie is bij ons niet van belang. Wij zijn namelijk in staat om alle soorten reparaties uit te voeren. Kortom: bent u op zoek naar een smartphone reparatie in Gent? Dan hoeft u in principe niet meer verder te kijken. Via onze website kunt u direct een afspraak maken, maar u kunt ook contact met ons opnemen.

 

Welke voordelen bieden wij?

Heeft u interesse in een smartphone herstelling te Gent? Als u deze herstelling door AA Repair uit laat voeren, geniet u van meerdere voordelen:

 

  • Scherpe en transparante tarieven
  • Een snel herstellingsproces
  • Een professionele diagnose van het probleem/defect
  • 12 maanden garantie op alle werkzaamheden
  • Een betrouwbare, betaalbare en hoogwaardige service

 

Interesse? Maak direct een afspraak onze website, bel naar 0467 00 20 49, mail naar info@aarepair.be of kom langs in onze winkel te Gent!

Verkoop je iPhone, iPad of MacBook.

Vlot en tegen een eerijke prijs je iPhone, iPad of MacBook verkopen aan AA Repair & Shop? Klik op de groene knop om de geschatte waarde te kummen bekijken. Een groeiend aantal mensen opteert ervoor hun gebruikte iPhone te verkopen, om vervolgens een nieuwe of gereviseerde iPhone aan te schaffen.

Bereken de waarde
bereken thumb

Professionele diagnose

12 maanden garantie

Snel herstellingsproces

Beste kwaliteit, scherpste prijs!