Openingsuren
Ma-Vri 10-8:30 / Za 10-17
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Professionele smartphone repair bij AA Repair in Gent

Heeft u schade aan uw smartphone? Wij weten als geen ander hoe vervelend dat is. Al jaren herstellen wij diverse onderdelen van alle soorten smartphones. Wij werken enkel en alleen met originele onderdelen en in de meeste gevallen kunnen wij uw smartphone repareren terwijl u staat te wachten.

Klik hieronder op jouw merk om een afspraak te maken!

  • Premium herstellingen
  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl u wacht
  • Persoonlijke aanpak
  • Jaren ervaring
  • Originele onderdelen

Smartphone repair van de hoogste kwaliteit

Bij ons is kwaliteit erg belangrijk. U wordt geholpen door een ervaren hersteller die werkt met moderne apparatuur om uw smartphone reparatie optimaal uit te voeren. Om de kwaliteit van de reparatie te waarborgen, werken wij het liefst met originele onderdelen van aanbieders waaronder Apple, Samsung en Huawei. Bespaart u liever kosten? Dan is het ook mogelijk om genoegen te nemen met goedkopere, kwalitatief goede onderdelen. Let wel op: Wie bespaart op zijn reparatie komt op de lange termijn vaak duurder uit.

12 maanden garantie op uw reparatie

Bijna alle klanten hebben maanden of zelf jaren na de herstelling een goed werkende smartphone. Het is ook niet voor niets dat klanten een gemiddelde beoordeling geven van 4,7. Ondanks het hoge aantal tevreden klanten kan er helaas toch altijd iets mis gaan. Om die reden ontvangt u 12 maanden garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

Uw smartphone laten herstellen terwijl u wacht

Men verwacht tegenwoordig dat iedereen goed bereikbaar is en een kapotte smartphone kan daarom erg vervelend zijn. Bovendien is het herstellen van uw smartphone waarschijnlijk niet uw meest favoriete bezigheid en daarom wilt u hier zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Kortom, u wilt zo snel mogelijk een werkende smartphone. Wij herstellen uw smartphone terwijl u staat te wachten. En dat onder het genot van een kopje koffie. Mocht een reparatie toch langer duren, dan kunt u in veel gevallen tijdelijk een vervangende smartphone gebruiken.

Wilt u uw smartphone laten repareren?

Plan een afspraak in door bovenaan deze pagina op het logo van uw smartphone merk te klikken. AA Repair reageert doorgaans binnen 60 minuten.
Bel ons op 0467 00 20 49, AA Repair is telefonisch bereikbaar van 10:00-18:30