Openingsuren
Ma-Vri 10-8:30 / Za 10-17
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Samsung Tablet Repair Gent

Wij als Samsung Tablet Repair in Gent begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om goed bereikbaar en mobiel te zijn. Heeft u schade aan uw toestel? Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw Samsung Tablet Repair in Gent uitvoeren.

Wij maken gebruik van originele kwaliteits onderdelen waarmee wij alle herstellingen van uw Samsung Tablet kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen kunt u wachten op de reparatie zodat u zo snel mogelijk weer bereikbaar bent.

Samsung Tablet Reparatie Gent

Heb jij thuis een Samsung tablet liggen die eigenlijk niet meer gebruikt wordt omdat hij kuren vertoont of een gebarsten beeldscherm heeft? Dat is zonde! Daarnaast is het ook niet nodig omdat dit gemakkelijk te herstellen is. En wij kunnen jou daarbij helpen! Met onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat jij snel weer kunt genieten van je tablet.

Reparaties

Bij ons kun je terecht voor een aantal verschillende reparaties. Eén van de meest voorkomende is het vervangen van het beeldscherm. Wanneer deze veel barsten heeft kan het al lastig zijn de tablet nog te gebruiken. Echter kan dit gebruik er wel voor zorgen dat de tablet ook aan de binnenkant beschadigd raakt, waardoor hij het helemaal niet meer doet. Ook het vervangen van de batterij of het herstellen van de oplaadconnector gebeurt vaak. Wij werken met originele onderdelen die vrijwel altijd op voorraad zijn. Zijn ze dat niet? Dan is de levertijd meestal één dag.

Je kunt contact met ons opnemen om na te gaan of wij een mogelijke reparatie voor jouw Samsung tablet uit kunnen voeren. Door het probleem aan ons voor te leggen kunnen wij jou hier snel een antwoord op geven.

Een afspraak maken

Een afspraak met ons maken kun je op verschillende manieren doen. Allereerst kan het via ons contactformulier die je kunt vinden op de website. Ook kun je er voor kiezen contact met ons op te nemen via de e-mail of natuurlijk telefonisch. Wil je dit allemaal niet, maar loop je liever gewoon even binnen? Dan is dat ook mogelijk. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag open van 10:00 uur tot 18:30 uur. Let er wel op dat je, als je zonder afspraak langskomt, misschien langer moet wachten voordat je geholpen wordt. Het kan namelijk erg druk zijn in de zaak, of we zijn met veel verschillende reparaties bezig waardoor dit langer kan duren.