Openingsuren
Ma-Vri 10-8:30 / Za 10-17
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Afspraak maken MacBook Pro Reparatie Gent

Een afspraak kunt u snel en makkelijk zelf inplannen via onze afspraakplanner. Kies hieronder uw model.
Staat uw model hier niet tussen, gebruik dan ons contact formulier.

Uw modelcode kan u achteraan uw toestel vinden (A . . . .)

Macbook Pro reparatie Gent

De Macbook Pro staat te boek als de krachtigste notebook ooit. Dat is te danken aan een krachtige processor, een perfecte videokaart en een beeldscherm van onwijs hoge kwaliteit. Voor verschillende doeleinden, zowel privé als zakelijk, komt een Macbook Pro dan ook uitermate goed van pas. Helaas loopt u, ondanks de hoge kwaliteit van de laptop, altijd kans op bepaalde beschadigingen aan uw laptop. Heeft u te maken met een bepaald defect aan uw Macbook Pro? Of is uw scherm of toetsenbord beschadigd geraakt? De reparatie van een Macbook Pro in Gent kunt u uitbesteden aan Aarepair.

Dankzij ons team van vakmensen voeren wij verscheidene soorten reparaties uit. Dat doen we niet alleen bij een Macbook Pro, maar ook bijvoorbeeld bij een Macbook Air, een iWatch en een iMac. Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van een reparatie aan uw Macbook Pro? Hieronder kunt u alle relevante informatie vinden.

Welke reparaties voeren wij uit?

Wij vinden het onwijs belangrijk dat wij alle soorten reparaties aan een laptop uit kunnen voeren. Doordat wij allerlei reparaties aan een Macbook Pro uit kunnen voeren, heeft deze laptop geen geheimen voor ons. Hierdoor zijn wij in staat om de volgende reparaties op een snelle en vakkundige wijze uit te voeren:

  • Verwijderen van virussen
  • Vervangen van de batterij
  • Software installeren/herstellen
  • Hardware installeren/herstellen
  • Scherm herstellen
  • Toetenbord repareren
  • Waterschade verhelpen
  • Een volledige herinstallatie
  • Moederbord herstelling

We voeren zowel herstelwerkzaamheden uit als het vervangen van bepaalde onderdelen. Op het moment dat bijvoorbeeld de accu van uw Macbook Pro defect geraakt is, heeft het geen zin om deze te vervangen. Wij kiezen er in dat geval voor om de accu volledig te vervangen. Daarmee bent u weer verzekerd van een perfecte werking van uw laptop. Bij het uitvoeren van alle reparaties maken onze vakmensen gebruik van geavanceerde apparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij secuur, snel en professioneel te werk gaan. Eigenlijk is dat alles wat bij een juiste reparatie om de hoek komt kijken.

Welke voorbeelden bieden wij?

Een snelle en vakkundige reparatie aan uw Macbook Pro in Gent; daar kunt u bij Aarepair van uit gaan. Dat zijn echter niet de enige voordelen die wij te bieden hebben. Een ander voordeel is terug te vinden in de prijs-kwaliteitverhouding. Wij voeren de reparaties op het hoogste niveau uit, terwijl de prijzen relatief gunstig zijn. U hoeft bij ons niet de hoofdsom te betalen, terwijl u nadien wel weer beschikt over een perfecte Macbook Pro.

Ook bieden wij standaard 12 maanden garantie aan op de herstelwerkzaamheden en onderdelen. Wij durven deze garantie aan te bieden, aangezien wij overtuigd zijn van onze vakkundige reparaties.

Reparatie aan een Macbook Pro nodig?

Is uw Macbook Pro defect of beschadigd geraakt? U bent van harte welkom bij onze winkel in Gent (Zwijnaardsesteenweg 62). Online kunt u een afspraak inplannen, maar u kunt ook mailen naar info@aarepair.be of bellen naar 0467 00 20 49. Wij zijn in ieder geval de aangewezen partij voor elke Macbook Pro reparatie in Gent!