Openingsuren
ma - zat | 10:00 - 18:30
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Afspraak maken MacBook Air Reparatie Gent

Een afspraak kunt u snel en makkelijk zelf inplannen via onze afspraakplanner. Kies hieronder uw model.
Staat uw model hier niet tussen, gebruik dan ons contact formulier.

Uw modelcode kan u achteraan uw toestel vinden (A . . . .)

Macbook Air reparatie Gent

Een Macbook Air is zonder twijfel één van de beste 13 inch laptops. De laptop heeft een krachtige processor, werkt razendsnel én is dankzij de compacte afmetingen makkelijk mee te nemen. Een onschuldige botsing terwijl de laptop in uw laptoptas zit, kan echter voor een beschadiging aan het scherm zorgen. Ook andere onderdelen van de laptop, zoals het toetsenbord en interne onderdelen, kunnen beschadigd raken. Voor een Macbook Air reparatie in Gent bent u aan het juiste adres bij Aarepair.

Ons team van specialisten voert dagelijks vele reparaties uit aan uiteenlopende elektronische apparaten. Ook aan vele Mac producten hebben wij reeds vele reparaties uit mogen voeren. Deze reparaties voeren wij op een vakkundige, snelle en juiste wijze uit. Na de reparatie heeft u weer een razendsnelle en fraaie laptop tot uw beschikking. Wat wenst u nog meer?

Welke reparaties voeren wij aan een Macbook Air uit?

Dagelijks doen wij ons best om een zo’n uitgebreid mogelijk pakket van reparatiediensten aan u te bieden. Dankzij dit streven kunnen wij de volgende reparaties aan uw Macbook Air uitvoeren:

  • Verwijderen van virussen
  • Vervangen van de batterij
  • Software installeren/herstellen
  • Hardware installeren/herstellen
  • Scherm herstellen
  • Toetenbord repareren
  • Waterschade verhelpen
  • Een volledige herinstallatie
  • Moederbord herstelling

Eigenlijk alles wat aan uw Macbook Air kapot gegaan is, kunnen wij vervangen/repareren. Door een dergelijke reparatie uit te laten voeren, kunt u behoorlijk veel kosten besparen. De aanschaf van een nieuwe Macbook Air is namelijk tamelijk prijzig. De prijzen die wij voor bovengenoemde reparaties hanteren, zijn juist voordelig te noemen. Na de reparatie van uw Macbook Air in Gent kunt u weer jarenlang genieten van een razendsnelle, krachtige en handige laptop. Dankzij het formaat, slechts 13 inch, neemt u de laptop overal moeiteloos mee naar toe. Ons advies is daarbij wel altijd om voorzichtig met de laptop om te gaan.

Welke voordelen bieden wij?

Door uw Macbook Air voor een reparatie bij ons aan te bieden, profiteert u van enkele voordelen. Zo is het prettig voor u om te weten dat ware vakmensen met uw laptop aan de slag gaan. Onze medewerkers hebben veel ervaring, veel kennis en kennen een Macbook Air in feite van A tot Z uit hun hoofd. De reparaties worden hierdoor snel en vakkundig uitgevoerd.

Na het opleveren van de herstelde laptop profiteert u tevens van 12 maanden garantie. Deze garantie kunnen wij aanbieden, omdat wij verzekerd zijn van een vakkundig herstel van de laptop.

Tot slot willen we ook nog aanstippen dat wij relatief voordelige prijzen hanteren. Dankzij deze voordelige prijzen hoeft u niet al te veel geld uit te geven. Na de reparatie bent u weer verzekerd van een Macbook Air die volledig naar wens functioneert.

Reparatie aan een Macbook Air nodig?

Heeft uw laptop een reparatie nodig? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0467 00 20 49 en via de mail (info@aarepair.be). Voor een reparatie aan uw Macbook Air in Gent bent u bij Aarepair absoluut aan het juiste adres.