Openingsuren
ma - zat | 10:00 - 18:30
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Afspraak maken iMac Reparatie Gent

Een afspraak kunt u snel en makkelijk zelf inplannen via onze afspraakplanner. Kies hieronder uw model.
Staat uw model hier niet tussen, gebruik dan ons contact formulier. 

Uw modelcode kan u achteraan uw toestel vinden (A . . . .)

iMac reparatie Gent

Individueel, Instrueren, Informeren en Inspireren; voor deze vier woorden staat de letter ‘i’ in de naam van iMac. Deze alles-in-1 computer van Apple heeft voor een ware revolutie gezorgd. Het design, de integratie van beeldscherm én computer en de kracht van deze machine spraken allemaal tot de verbeelding. Ook tegenwoordig is de iMac nog steeds onwijs populair. Onder meer voor designers, videobewerkers en voor zakelijke doeleinden is de iMac uiterst geschikt.

Deze alles-in-1 computer is van de kwaliteit zoals je van Apple mag verwachten. De computer is razendsnel, heeft een haarscherp beeld en voert alle gewenste taken naar wens uit. Helaas is het mogelijk dat de iMac, door uiteenlopende oorzaken, beschadigd kan raken. Bent u op zoek naar een vakkundige reparatie van uw iMac in Gent? Kijk dan niet verder.

Welke reparaties bieden wij aan?

Aarepair biedt verschillende reparaties voor een iMac aan. Met deze reparaties geven wij uw computer weer een tweede leven; de computer wordt in principe in oude glorie hersteld. Onder meer de volgende reparaties voeren wij uit aan de krachtige en fraaie computer van Apple:

  • Aanpassen c.q. installeren van software
  • Aanpassen c.q. installeren van hardware
  • Volledige besturingssysteem opnieuw installeren
  • Herstellen van het moederbord
  • Verwijderen van virussen
  • Vervangen/repareren van de accu
  • Vervangen/repareren van accessoires, zoals het toetsenbord

Doordat wij verschillende soorten reparaties aanbieden, kunnen wij óók u blij maken. Veel andere bezitters van een iMac zijn u reeds voorgegaan. Hierdoor heeft een iMac geen geheimen meer voor ons en kunnen wij uw computer weer perfect herstellen.

Welke voordelen bieden wij?

Als u uw computer wilt laten repareren, bent u ongetwijfeld op zoek naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Die verhouding vindt u zonder meer bij ons. Wij hanteren namelijk gunstige prijzen, terwijl we de reparaties op een professionele manier uitvoeren. Bij de reparaties gebruiken we geavanceerde apparatuur; met dank aan deze apparatuur kunnen we nauwkeurig én snel werken. Bij het vervangen van onderdelen hanteren wij alleen de juiste onderdelen.

Na afloop van de reparatie bieden wij u tevens 12 maanden garantie aan. Deze garantie geldt voor zowel de herstelwerkzaamheden als voor de onderdelen. Mocht binnen 12 maanden hetzelfde onderdeel wederom kapot gaan, kunt u een beroep doen op uw garantie. Doordat wij dusdanig overtuigd van onze reparaties zijn, kunnen wij een dergelijke unieke garantie aanbieden.

Het verlenen van service zit in ons DNA en daar willen we u ook graag kennis mee laten maken. Al sinds 2016 zijn wij een begrip in Gent en omstreken.

Heeft uw iMac een reparatie nodig?

Wilt u uw iMac weer in oude glorie laten herstellen? Voor een iMac reparatie in Gent bent u bij ons aan het juiste adres. U bent van harte welkom in onze winkel op de Zwijnaardsesteenweg 62 te Gent. U kunt nu direct via onze website een afspraak maken voor het laten repareren van uw computer. Desgewenst kunt u ook via de mail (info@aarepair.be) of via de telefoon (0467 00 20 49) contact met ons opnemen.