Openingsuren
ma - zat | 10:00 - 18:30
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Afspraak maken Apple iWatch reparatie Gent

Een afspraak kunt u snel en makkelijk zelf inplannen via onze afspraakplanner. Kies hieronder uw model.
Staat uw model hier niet tussen, gebruik dan ons contact formulier. 

iWatch reparatie Gent

op 9 september 2014 wist Apple de hele wereld te verrassen. De Amerikaanse techgigant kondigde namelijk aan dat zij met een slim horloge op de markt zouden komen. Een horloge waarmee je op berichten kunt antwoorden, waarmee je allerlei (sportieve) activiteiten kunt meten en waarmee je zelfs een Apple TV kunt bedienen. Dit slimme horloge kreeg de naam iWatch, ook wel Apple Watch genoemd, en groeide uit tot een ware innovatie.

Hedendaags gebruiken veel mensen met plezier dagelijks hun iWatch. Heeft u per ongeluk uw iWatch gestoten? Of is het bandje van uw iWatch beschadigd geraakt? Geen probleem. Voor alle reparaties aan uw iWatch in Gent bent u bij Aarepair aan het juiste adres. Wij voeren op een vakkundige en snelle wijze uiteenlopende soorten reparaties aan de slimme horloges van Apple uit. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden om direct een afspraak te maken? In dit artikel kunt u alle informatie vinden.

Welke reparaties bieden wij aan?

Een iWatch is van hoge kwaliteit, maar is tegelijkertijd ook een relatief kwetsbaar product. Dat heeft onder meer te maken met de plek waar u een horloge draagt. Uw pols is de plek voor het horloge, maar dit is eveneens de plek waar u regelmatig iets tegen aan stoot of waar u grote kracht op uit moet oefenen. Dit kan er tot leiden dat er beschadigingen aan de iWatch optreden. Om deze beschadigingen te herstellen, kunnen wij de volgende reparaties uitvoeren:

  • Software herstellen
  • Horlogebandje vervangen/repareren
  • Scherm herstellen
  • Waterschade verhelpen
  • Accu vervangen

Doordat u dagelijks de Apple Watch gebruikt, is het goed mogelijk dat na verloop van tijd de accu beschadigd raakt. Dat geldt eveneens voor het horlogebandje en het scherm. Als dat het geval is, hoeft u nergens bang voor te zijn. Bij Aarepair kunt u uw iWatch op een vakkundige en relatief voordelige wijze laten repareren.

Welke voordelen bieden wij?

Doordat ons team van vakmensen dagelijks met Apple apparaten bezig is, kennen wij ondertussen alle ins en outs van deze apparaten. Ook een iWatch brengt geen geheimen meer met zich mee voor ons. Hierdoor kunnen wij de reparatie aan uw iWatch in Gent razendsnel en op een professionele wijze uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor geavanceerde apparatuur en gebruiken de juiste onderdelen.

Na het opleveren van het herstelde horloge bieden we tevens 12 maanden garantie aan. Deze garantie geldt op de onderdelen én op de herstelwerkzaamheden. Wij zijn er simpelweg van overtuigd dat we de reparatie op de juiste manier uitgevoerd hebben.

De reparatie aan een iWatch kost bij ons bovendien niet al te veel. Wij hanteren strakke tarieven en zodoende bent u veel voordeliger uit. Het laten repareren van uw iWatch is immers vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw horloge.

Reparatie aan een iWatch nodig?

Heeft uw iWatch beschadigingen opgelopen? Of is het scherm, horlogebandje of de accu volledig kapot gegaan? Voor alle reparaties aan een iWatch in Gent bent u bij Aarepair aan het juiste adres. Maak online een afspraak of bel/mail naar 0467 00 20 49 / info@aarepair.be!