Openingsuren
Ma-Vri 10-8:30 / Za 10-17
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Vakkundige Mac repair bij AA Repair in Gent

Heeft u problemen met uw Mac? Dit kan zeer vervelend zijn. Met onze jaren ervaring herstellen wij alle soorten Macs, waaronder: Macbook Air, Macbook Pro, iMac en Apple Watch. Wij gebruiken onderdelen van originele kwaliteit en meestal kan u zelfs wachten tot uw reparatie klaar is!

Klik hieronder op jouw type toestel om een afspraak te maken!

  • Premium herstellingen
  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl u wacht
  • Persoonlijke aanpak
  • Jaren ervaring
  • Originele onderdelen

Mac reparatie Gent

Het merk Apple is in enkele jaren uitgegroeid tot dé pionier in de wereld van gadgets. Zij waren de eerste met een smartphone, de eerste met een tablet en de eerste met een innovatieve mp3 speler (de iPod). Nadat deze producten gelanceerd waren, is Apple ook begonnen met ontwikkelen van laptops, computers en slimme horloges. Bent u momenteel de trotse eigenaar van een Macbook, een iMac of een iWatch? Dan geniet u ongetwijfeld met volle teugen van het apparaat. Helaas loopt u altijd het risico dat het apparaat beschadigd raakt of dat het apparaat niet meer naar wens functioneert. In dat geval bent u van harte welkom bij Aarepair. Wij zijn de aangewezen partij voor alle reparaties aan Macbooks, iMacs en iWatchs in Gent.

Welke diensten bieden wij aan?

Bij Aarepair bent u aan het juiste adres voor reparaties aan uiteenlopende technische apparaten. Wij bieden reparaties aan voor allerlei soorten smartphones, tablets, computers en laptops. Voor het merk Apple bieden we ook reparaties aan voor de iWatch; het slimme en revolutionaire horloge van het Amerikaanse bedrijf.

Macbook Air

Onder andere allerlei reparaties aan een Macbook Air kunnen we uitvoeren. Deze laptop is in meerdere varianten verkrijgbaar en is van behoorlijk hoge kwaliteit. Het kan echter voorkomen dat bijvoorbeeld het scherm, het toetsenbord of de accu beschadigd/defect raakt. Daarnaast kunnen ook verschillende interne onderdelen kapot gaan, zoals software en/of hardware. Wij kunnen onder andere het scherm herstellen, het toetsenbord repareren, waterschade verhelpen, de batterij vervangen, software installeren, hardware installeren, virussen verwijderen, een moederbord herstelling uitvoeren of een volledige herinstallatie uitvoeren.

Macbook Pro

Ook voor de andere variant van de laptops van Apple kunnen we professionele reparaties uitvoeren. De Macbook Pro laptops zijn razendsnel, leveren ongelooflijke graphics en hebben één van de beste (Retina) displays. Bij deze laptops kunnen we dezelfde reparaties uitvoeren als hierboven bij de Macbook Air vernoemd.

iWatch

Draagt u dagelijks vol plezier een iWatch om uw pols? Dan profiteert u van een innovatief product. Een product dat op een hele slimme manier werkt, maar helaas ook wel eens kapot kan gaan. De software kan haperen, het horlogebandje kan beschadigd raken of het scherm kan beschadigd raken. Voor al deze reparaties bent u bij Aarepair aan het juiste adres.

iMac

Ook de razendsnelle, krachtige en fraaie iMac kan verschillende beschadigingen oplopen. Wij repareren uw iMac op een professionele, vakkundige en snelle wijze. Hierdoor hoeft u niet al te lang zonder uw geliefde iMac te doen.

Over ons

Aarepair is al sinds 2016 in Gent en omstreken bekend vanwege de uitmuntende service. Wij herstellen verschillende apparaten voor consumenten en hechten daarbij veel waarde aan de klanttevredenheid. We overleggen te allen tijde met u over de mogelijke opties, we zijn transparant over de prijzen en we zijn gespecialiseerd in vele soorten producten. Voor een Mac reparatie in Gent hoeft u niet verder te kijken dan Aarepair. Onze vakkundige medewerkers zijn te bereiken via info@aarepair.be of op telefoonnummer 0467 00 20 49. Onze winkels is gevestigd op de Zwijnaardsesteenweg 62 te Gent.