Openingsuren
ma - zat | 10:00 - 18:30
Bel ons?
Adres
Zwijnaardsesteenweg 62 9000 Gent

Huawei Tablet Repair Gent

Wij als Huawei Tablet Repair in Gent begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om goed bereikbaar en mobiel te zijn. Heeft u schade aan uw toestel? Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat u kunt wachten terwijl wij uw Huawei Tablet Repair in Gent uitvoeren.

Wij maken gebruik van originele kwaliteits onderdelen waarmee wij alle herstellingen van uw Huawei Tablet kunnen uitvoeren. In de meeste gevallen kunt u wachten op de reparatie zodat u zo snel mogelijk weer bereikbaar bent.

Huawei Tablet Reparatie Gent

Heb jij een Huawei tablet thuis liggen maar wordt deze amper gebruikt omdat hij niet goed meer werkt? Dat is erg vervelend maar daarnaast ook helemaal niet nodig. Wij kunnen jou hiermee helpen! Wij repareren namelijk niet alleen verschillende telefoons maar ook tablets.

Reparaties uitvoeren

Er zijn verschillende reparaties die wij uit kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan het vervangen van het beeldscherm of van de batterij maar ook het herstellen van bepaalde knoppen of de camera. Wij werken met een professioneel team dat erg zorgvuldig werkt en ervoor zorgt dat jij je tablet snel weer in handen hebt. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om in de zaak te wachten tot de tablet weer klaar is. Ook werken wij altijd alleen maar met originele onderdelen zodat je zeker weet dat de tablet na het herstellen weer werkt zoals hij hoort te werken.

Is er een vervanging of herstelling nodig bij jou tablet? Dan adviseren wij je contact met ons op te nemen en het probleem aan ons voor te leggen. Dan kunnen we samen bekijken of het mogelijk is de tablet bij ons te laten repareren.

Afspraak maken

Een afspraak maken is bij ons heel makkelijk. Dit kan allereerst via ons contactformulier die je vindt op de website. Wil je liever via de e-mail of telefoon contact met ons opnemen dan is dit ook mogelijk. Wil je dit nu allemaal niet maar loop je liever gewoon bij ons de winkel binnen? Dan is dat ook mogelijk natuurlijk. Hou er dan alleen wel goed rekening mee dat het op dat moment druk kan zijn in de zaak, of dat we druk bezig zijn met andere herstellingen. Hierdoor kan het voorkomen dat je even moet wachten totdat je geholpen wordt, of dat je alsnog een afspraak moet maken voor een andere dag.